TOIVEET TODEKSI – MANIFESTOIMISEN TAITO

Posted By on Jou 29, 2015 | 2 comments


TOIVEET TODEKSI – MANIFESTOIMISEN TAITO

Maailmassa on suuret suuret resurssit ja paljon annettavaa meille kaikille. Halutessasi elämääsi jotain lisämaustetta – muistathan toivoa sitä, niin voit manifestoida sen elämääsi. Manifestointi tarkoittaa sitä, että toivot elämääsi  haluamiasi asioita, mitkä toteutuvat.

Oletko toivonut haluamaasi?

Toivoin uusivani vaatekaappini sisällön edullisesti ja pyysin naisellisia vaatteita. Pian olinkin katsomassa ihania vaatteita! Eräs nainen oli muuttamassa ulkomaille ja halusi vaatteistaan eroon, tämä hyödytti siis molempia osapuolia. Pienemmät manifestaatiot eli asiat mitkä eivät nouse tietoisuuteesi päivittäin, kuten uudet vaatteet, ovat  helppo pitää kevyinä ilmavina manifestaatioina – jolloin ne pääsevät toteutumaan. Asunto, lapsi, kumppani, työ, harrastustoiminta – asiat jotka todella vaikuttavat elämääsi ovat suurempia manifestaatioita. Saatko nämä asiat toivottua elämääsi yhtä kevyesti? Oletko toivonut haluamaasi? Ajatuksesi kuullaan, keskity siis siihen mitä haluat.

Kaipaatko jotain asiaa suuresti elämääsi, kuten elämänkumppania?  Onko toiveestasi irtipäästäminen sinulle haastavaa? Vaikka asian kaipuu olisi suuri, siitä on tärkeää irtipäästää, jotta energia pääsee vapautumaan. Manifestoiminen ei ole toivomasi asian etsimistä, kontrollointia tai yrittämistä – vaan luottamista toiveen lähettämisen jälkeen. Vertaan asioista irtipäästämiseen keskittymistä välillä nukahtamiseen –  kun toivoo nukahtavansa, keskittyessä siihen, säpsähtää helposti hereille ollessaan nukahtamassa. Toiveesi toteutumista edesauttaa muihin kun toivomaasi asiaan keskittyminen, kuten innostavaan työprojektiin heittäytyminen. Voit myös tunnustella liittyykö aiheeseen jotain tunteita, joiden kohtaaminen voisi auttaa sinua eteenpäin.

Tiedätkö mitä haluat?

Manifestoidessa on tärkeää tietää mitä haluaa. Tiedätkö mitä haluat?  Haluatko liikkua? Kysy itseltäsi mikä liikunta toisi sinulle iloa, toivotko yleiskuntoa vai kestävyyttä ja voimaa, pidätkö elämämysurheilusta, ryhmäliikuntatunneista vai haluatko monipuolisesti kaikkea? Kuinka paljon haluat liikkua? Paljon olet valmis maksamaan siitä? Pyrkien mahdollisimman tarkkaan manifestaatioon. Manifestaation tullessa sitä voi tarvittaessa vielä tarkentaa – muistaen olla kiitollinen jo tuodusta toiveestasi. Lisäksi tee asioita, mitkä tuovat sinulle iloa! Tehdessäsi niitä asioita, manifestoit jo huomaamattasi lisää hyviä ja iloa tuottavia asioita elämääsi.

Manifestoinnissa on tärkeää myös ajoitus. Oletko manifestoinut jotain, mikä ei vaikuta toteutuvan? Kyse voi olla siitä, että ajoitus ei ole vielä oikea. Itse esimerkiksi toivoin kovasti asuntoa Helsingistä, mikä ei tuntunut tulevan millään, sitten löysin yllättäen ihanan koulun Joensuusta – ja asunto löytyi heti. Emme aina näe kokonaiskuvaa, tärkeää onkin luottamus. Luottamus on tärkeää koko manifestaatioprosessin ajan. Luota olevasi loistava manifestoija! Ja katso mitä tapahtuu.

Jaa saamastasi hyvästä myös muille.

Toivomasi asian ollessa edessäsi, toimi. Toivoit uusia tuttavuuksia – pyydä kohtaamasi mies kahville, toivoit inspiraatiota – kirjoita sen tullessa runo, toivoit lumiseikkailua – mene saamallasi pulkalla laskemaan mäkeä, toivoit uutta asuntoa – nähdessäsi asuntonäyttömainoksen, mene asuntonäyttöön, toivoit rahaa ja joku haluaa antaa sitä sinulle – ota se vastaan.  Käytä luovuuttasi ja nauti kiitollisena asioista mitä elämä tuo luoksesi.

Toivomme parasta ja saamme kaiken mikä meille on tarkoituksenmukaista saada. Manifestoinnin tapahtuessa eli toivomasi asian tullessa luoksesi, se voi hämmästyttää. Tärkeää on vastaanottaa se ilolla! Usko, että olet manifestoimiesi asioiden arvoinen ja uskalla toivoa suuria.

Jaa saamastasi hyvästä myös muille. Runsaudella saa runsautta – kokeile vaikka.

Mitä sinä toivot tulevalle vuodelle?

Kiinnostuitko? Katso myös Sudenkorennon Facebook-sivu.

 

PIKAOHJE MANIFESTOINTIIN best-wish-951469_1280

Uskalla toivoa elämääsi sitä mitä haluat! Toivo mahdollisimman tarkasti. Keskity siihen mitä haluat.

Irtipäästä toiveestasi ja keskity jokapäiväiseen elämääsi. Tee asioita, mitkä tuovat sinulle iloa.

Toimi. Toivomasi asian tullessa eteesi, toimi.

Kiitä toiveen tullessa saamastasi asiasta ja vastaanota se ilolla.

Luota prosessiin sen joka vaiheessa. Luota myös olevasi hyvä manifestoimaan.

Jaa saamaasi hyvää.

Terveisin,

Petra

2 Comments

 1. Manifestaatiosta on ohjeita pilvon pimein eri lähteiden kautta. Jokainen niistä kehoittaa manifestoimaan, visualisoimaan haluttuja, toivottuja ja unelmoituja asioita päivittäin ja mielummin niin monta kertaa kuin mahdollista. Kertokaahan minulle, miten sitten voi manifestoidusta asiasta päästää irti, jos sitä kuitenkin tulee tehdä mahdollisimman usein? Tämä dilemma hieman hämmentää minua…

  Post a Reply
  • Hei Roya ja kiitos kommentistasi. Sinä tiedät itse mikä toimii parhaiten sinulle. Oikotietä onneen ei varmaan ole tässäkään asiassa.

   Itselläni on toiminut hiljentyminen ja sen määrittäminen mitä ja jopa milloin haluan. Hiljentyminen tuo seesteisyyttä milloin haluamani pääsee tarkentumaan automaattisesti. Tämä toimii minulla.

   Mikä toimii sinulla? :)

   Post a Reply

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *