Petra Johanna Kumpulainen


Hymystä näkee, että ilo on kotona.

Olen Petra Johanna Kumpulainen. Nautin ihmisten sekä eläinten valokuvaamisesta. Näen asioista usein positiivisen sekä niin sanotusti kasvattavan puolen. Viihdyn ihmisten parissa sekä tapahtumakuvaajana.

”Montako kertaa olet nauranut tämän puhelun aikana” sanoi henkilö minulle puhelimessa. Innostava on sana, minkä olen kuullut monesti valokuvauksen yhteydessä.

Kuvaan pääkaupunkiseudulla. Tarvittaessa minut voi pyytää muuallekin kuvaamaan.

Petra_01.

Minulla pysyy kamera ja pensseli kuin tanssien käsissäni, leikitellen sanottuna.

Opiskelin tanssia ja somatiikkaa Joensuun liikuntaopistossa vuonna 2016, mikä vei minut luovan tanssin ja itseilmaisun maailmaan. Tanssi- ja liikeimprovisaatio niin hiljaisessa salissa kuin musiikin sävyttävänä on kaunista.  Latinotanssit sekä kizomba ovat sydäntäni ja tanssijalkojani lähellä. Vapaa-ajallani osallistun myös erilaisiin koulutuksiin sekä luen kirjoja.

Pidän yhteistyöstä eri ammattilaisten kanssa. Monia asioita voi yhdistää mainioilla tavoilla ja saada jotain uskomatonta aikaan. Olen esimerkiksi yhdistänyt sosionomin koulutuksesta saatua työkokemustani yhdessä taidealan ammattilaisten kanssa.

636024653370158582

Kuva on tanssin- ja somatiikan linjalta Joensuun Liikuntaopistosta. Kuva: Ida Linden.

SUDENKORENTO (JA SUSI)

Ollessani nuori tyttö, olin kesäleirillä ja sudenkorento istahti olalleni. Säikähdin ja lähdin juoksemaan pitkin kesäistä nurmikkoa. Sittemmin sudenkorennosta tuli kuin symbolinen kanssakulkijani.

Sudenkorento sanana suomeksi sisältää myös suden. Susi on omaa tietään kulkeva laumaeläin. Englanniksi sudenkorento on Dragonfly.

Sudenkorento on viestintuoja keveydestä ja ihmeiden mahdollisuudesta.

Sudenkorento lentää ilolla kohti elämänsä intohimoisia asioita, asioita mitkä kutsuvat luokseen.

 

 

Petra Johanna Kumpulainen

petrajohanna@sudenkorento.com

p. 050 4068 947