Petra Johanna Kumpulainen


Hymystä näkee, että ilo on kotona.

”Montako kertaa olet nauranut tämän puhelun aikana” sanoi henkilö minulle puhelimessa. Innostava on sana, minkä olen kuullut monesti valokuvauksen yhteydessä.

Olen Petra Johanna Kumpulainen. Viihdyn ihmisten parissa tapahtuma- ja muotokuvaajana. Valokuvaan mielelläni tanssia sekä nautin lasten ja eläinten valokuvaamisesta. Työskentelen pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa minut voi pyytää muuallekin valokuvaamaan.

 

19221436_126776001236288_7502932071993970740_o
.

Minulla pysyy kamera kuin tanssien käsissäni.

Opiskelin tanssia ja somatiikkaa Joensuun liikuntaopistossa vuonna 2016, mikä vei minut luovan tanssin ja itseilmaisun maailmaan. Tanssi- ja liikeimprovisaatio niin hiljaisessa salissa kuin musiikin sävyttävänä on kaunista.  Kizomba, urban kiz sekä latinotanssit ovat sydäntäni ja tanssijalkojani lähellä.

Olen kiinnostunut yhteistyöstä eri ammattilaisten kanssa. Monia asioita voi yhdistellä mainioilla tavoilla ja saada upeita asioita aikaan.

 

SUDENKORENTO

Ollessani nuori tyttö, olin kesäleirillä ja sudenkorento istahti olalleni. Säikähdin ja lähdin juoksemaan pitkin kesäistä nurmikkoa. Sittemmin sudenkorennosta tuli symbolinen kanssakulkijani. Englanniksi sudenkorento on Dragonfly.

Sudenkorento on viestintuoja ihmeiden mahdollisuudesta.

 

 

 

Petra Johanna Kumpulainen

petrajohanna@sudenkorento.com

p. 050 4068 947